Keresés
Close this search box.

Kovács csak hét mérkőzést kapott a bizonyításra

blank

Felmentették a munkavégzés alól Kovács Pétert, a női kézilabda NB I-ben szereplő Kisvárda Master Good SE vezetőedzőjét a vártnál gyengébb szereplés miatt. A péntek esti, Vác elleni megmérettetésre az eddigi másodedző, Dévényi János készíti fel a csapatot.

„Erre az egy mérkőzésre szól a megbízatásom. Az volt a legfontosabb feladat a rendelkezésünkre álló néhány edzésen, hogy függetlenítsük magunkat a történtektől” – mondta Dévényi a klub honlapján. „Egyetlen cél lebeg a szemünk előtt, hogy minél jobb eredményt érjünk el a Vác ellen, amely komoly játékerőt képvisel, és a bajnoki dobogóra vágyik.”

Az elmúlt évszázad legjobb magyar játékosának választott Kovács Péter a jochapress.hu-nak elmondta: szerinte nagyot tévedtek azok, akik azt hitték, hogy az élvonalba feljutott csapat szárnyalni fog, mivel az NB I-ben rendkívül erős együttesek szerepelnek. Hozzátette: roppant rövidnek tartja, hogy csupán hét mérkőzést kapott a bizonyításra, igazán csak a Mosonmagyaróváron egy góllal elvesztett találkozót sajnálja, miközben legyőzték az élbolyba tartozó Alba Fehérvárt.

A Kisvárda hét forduló után a 14 csapatos NB I-ben két győzelemmel és öt vereséggel a kilencedik helyen áll.

 

Forrás: MTI

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top