Keresés
Close this search box.
MTI Fotó: Krizsán Csaba

Sima győzelemmel rajtolt a Győr

MTI Fotó: Krizsán Csaba

Az előző idényben finalista Győr simán, 31-19-re legyőzte a vendég dán Midtjyllandot a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában.

Parádésan kezdett az ETO, minden vendéggólra kettővel válaszolt, így a 12. percben, 6-3-nál kénytelen volt időt kérni a vendégek vezetőedzője. Ám ettől nem igazán változott a játék képe, folyamatosan nőtt a különbség, többek között azért, mert Grimsbö szükség esetén kivédte a dánok erőtlen próbálkozásait. A 20. percben 11-3 volt az állás, majd jött az újabb vendég időkérés. Amikor pedig a csereként beállt Kiss hétméterest fogott, és a túloldalon Görbicz betalált, 15-5-re módosult az állás.

A fordulást követően már csak az volt a kérdés, hogy a Midtjylland olykor-olykor belül tud-e kerülni a tízgólos különbségen vagy éppen tovább nő a hátránya. Az utolsó tíz perc 25-15-ről indult, a meccs ekkor már gyakorlatilag régen eldőlt, ám az edzők még új formációkat próbálhattak ki. A közönség kiszolgálására is figyeltek a hazaiak: látványos akciókkal zárták a sima összecsapást.

A Győr egy hét múlva az orosz Rosztov Don vendége lesz.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top