Keresés
Close this search box.

Visszavonul Hajnal Csaba, a veszprémi kézilabdázás meghatározó alakja

A klub történetének és sikereinek meghatározó alakja jelezte az elnökségnek visszavonulási szándékát június 30-i hatállyal. Az elnökség a kérést megvitatta és támogatta – számolt be róla az MVM Veszprém honlapja.

A felek közötti további egyeztetések során az a megállapodás született, hogy a június 30-ig fennmaradó időre az elnökség Hajnal Csabát a klubbal kapcsolatos feladatok ellátása alól mentesíti. Hivatalos búcsúztatását a szezon végére tervezik.

Hajnal Csaba 1977. január 9-én lett a veszprémi férfi kézilabdaklub ügyvezetője, a csapat akkor a megyei bajnokságban szerepelt VÁÉV SE néven. Ezt követően a gárda minden alacsonyabb osztályú bajnokságot megnyert, és 1981-ben felkerült az élvonalban, ahol első szezonjában ezüstérmes lett az akkor sztárok sokaságával felálló Bp. Honvéd mögött.

A VÁÉV SE, VÁÉV Építők, VÁÉV Bramac, Bramac, Fotex Veszprém és jelenleg MVM Veszprém néven futó csapat azóta 23-szoros magyar bajnok, 24-szeres Magyar Kupa-győztes, 2002-ben és tavaly Bajnokok Ligája-döntős, négyszeres KEK-döntős – ebből 1992-ben és 2008-ban nyert is.

A 66 esztendős Hajnal Csaba Veszprém város Pro Urbe-díjasa és díszpolgára.

 

Forrás: MTI

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top