Keresés
Close this search box.
Fotó: Facebook (Újpest FC (hivatalos)

Ez lesz az Újpest új címere?

Fotó: Facebook (Újpest FC (hivatalos)

Annak ellenére, hogy az anyaegyesület, az Újpesti Torna Egylet (UTE) korábban jelezte, hogy hozzájárulása nélkül nem változtathat a futballklub arculati elemet, az Újpest FC labdarúgóklub bemutatta az új címerét.

A futballcsapat honlapja arról számolt be, hogy a több ezer beküldött voks alapján egyértelmű eredmény született a három szavazásra bocsátott tervezet között.

A lila-fehérek internetes oldalán múlt hétfőn jelent meg az a cikk, amelyben Gyarmati Eszter ügyvezető igazgató bejelentette, hogy a szurkolók vasárnapig szavazhatnak a három logótervre, a győztes változat pedig rákerül a július 20-án bemutatandó új mezre.

Az UTE mellett a labdarúgócsapat szurkolói is nemtetszésüknek adtak hangot a közösségi médiában. Az egyesülethez hasonlóan ők is jelezték, az UTE és az Újpest FC között kötött társasági szerződés értelmében vannak olyan kérdések, amelyekről csak százszázalékos egyetértéssel lehet határozatokat hozni, ilyen a névhasználat, a társaság átalakítása, valamint a társaság által használt eredeti arculati elemek megváltoztatása, azaz csapatszínek, címer, emblémák.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top