Keresés
Close this search box.
kerkez

Magyar érintettségű Premier League, Bundesliga meccseket is láthatnak a szurkolók hétvégén

Újabb topligák magyar érintettségű meccseivel jelentkezik a Network4 csoport. A hétvégi fordulóból ismét három topligából (Premier League, Bundesliga, Ligue1) közvetítenek mérkőzéseket az ARENA4 és a MATCH4 csatornák, valamint a NET4 + SPORT streaming-szolgáltató. A pályán magyar játékosokat is láthatnak a szurkolók: Kerkez Milos a Bournemouth mezében, a Freiburg pedig Sallai Rolanddal a soraiban áll ki.  

Szombaton 15:30-kor (Leipzig – Augsburg, NET4+ SPORT) Willi Orbán csapata fogadja az Augsburg együttesét – minden valószínűség szerint ezúttal a magyar válogatott sztárja nélkül. Willi Orbán megsérült a csehek elleni válogatott mérkőzésen. A találkozót a nagyobb esélyes Lipcse várhatja jobb helyzetből: az eddigi három mérkőzésből kettőt megnyert, egyet elveszített, míg az Augsburgnak eddig nem futotta győzelemre.

Úgyszintén szombaton, 15:30-kor (Freiburg – Dortmund, ARENA4, NET4+ SPORT) láthatják a magyar szurkolók a Freiburg mérkőzését Sallai Rolanddal. A csehek ellen a válogatottban gólt szerző, kiváló formában játszó támadó és csapata a Dortmundot fogadja, amely a tabellán pont mögötte kullog – a sárga-feketék egyelőre csak a kilencedik helyet foglalják el a német bajnokságban.

Vasárnap 16 órakor (Bournemouth – Chelsea, MATCH4, NET4+ SPORT) a világ egyik legismertebb csapata ellen lép pályára egy magyar játékos. Kerkez Milos a Bournemouth legújabb igazolásaként eddig nagyszerű teljesítményt nyújtott, csapata a honlapján a csehek elleni válogatott meccset követően a 19 éves játékost „Európa egyik legnagyobb tehetségének” nevezte. A Bournemouth-nak van hova javítania: négy forduló után két ponttal csak a 16. helyen áll. A Chelsea sincs a csúcson, eddig egy győzelmet tudtak behúzni egy döntetlen és két vereség mellett. A fiatal játékosnak páratlan lehetőség ez arra, hogy a világ legnépszerűbb ligájában felhívja magára a figyelmet az egyik legpatinásabb együttes ellen.

A Network4 csoport a hétvégén elhozza a francia bajnok PSG, az angol bajnok Manchester City és a német bajnok Bayern München legújabb meccsét is.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top