Keresés
Close this search box.

Pavicsevics: Nem bundáztam!

Darko Pavicsevics egyszer és mindenkorra tisztázni akarja magát a bundavád alól.

Darko Pavicsevics egyszer és mindenkorra tisztázni akarja magát a bundavád alól.

 A Zalaegerszeg csatára a SportKlubnak nyilatkozva határozottan elutasította a gyanúsítgatásokat, azt azonban nem tagadta, hogy megviselték az elmúlt hetek eseményei. „Nagyon sokat köszönhetek a feleségemnek és a szüleimnek, akik végig mellettem voltak, mert ők is tudták – velem együtt -, hogy mi az igazság. Sok haver meg barát van, amikor jól megy minden, de ha baj van, eltűnnek” – mondta a montenegrói játékos.

Mint emlékezetes, Pavicsevics az Ajka elleni Magyar Kupa meccs előtt került gyanúba, amikor egy férfi – aki gyakran nyer nagyobb összegeket sportfogadáson – feltöltötte a Facebookra a saját szelvényét. „Mai tuti…bunda :)” – írta a ZTE – Ajka meccsről. Az egyik kommentelő megkérdezte: „beszéltél Pavival?” A ZTE 2:1-re veszített, a mérkőzésen Pavicsevics kiharcolt, majd kihagyott egy 11-est.

„Három évvel ezelőtt, amikor a csapatnak is jól ment, hívott a Feyenoord is, mégis itt maradtam Egerszegen. Egy hónapra rá lesérültem, de felépültem és továbbra is itt vagyok. Nagyon zavar, hogy annak ellenére, hogy mennyit tettem ezért a klubért, egy ilyen szelvény be tudja piszkosítani a nevemet” – nyilatkozta a SportKlubnak Pavicsevics

A Darko Pavicseviccsel készült riportot megtekinthetik a SportKlub MezTelenül című műsorában, csütörtökön, 20:45-től.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top