Keresés
Close this search box.

Babosék döntősök párosban

blank

Babos Tímea és a cseh Andrea Hlavackova bejutott a döntőbe a pekingi keménypályás tenisztorna női páros versenyében, miután a legjobb négy között döntő rövidítésben megnyerte mérkőzését.

A negyedik helyen kiemelt duó – amely a múlt héten diadalmaskodott a taskenti viadalon – szombaton a másodikként rangsorolt Jekatyerina Makarova, Jelena Vesznyina orosz páros ellen lépett pályára, és egy perc híján kétórás csatában kerekedett felül.

„Szerintem ez volt az idei szezonunk egyik, ha nem a legjobb mérkőzése” – nyilatkozta a találkozó után hivatalos honlapján a magyar játékos. Hozzátette: úgy érzi, jól játszott az orosz kettős elleni összecsapáson, s bízik abban, hogy jó formája kitart a következő hetekben is.

Babosékra – akik már biztos résztvevői a szingapúri WTAvilágbajnokságnak – a svájci Marina Hingis és a tajvani Csan Jung-jan első helyen kiemelt kettőse vár a fináléban.

Babos csak párosban indult a kínai fővárosban.

Eredmény, nők, 6,4 millió dollár (1,7 milliárd forint) összdíjazás, páros, elődöntő:
Babos Tímea, Andrea Hlavackova (magyar, cseh, 4.)-Jekatyerina Makarova, Jelena Vesznyina (orosz, 2.) 7:5, 6:7 (4-7), 10-8 – döntő rövidítés

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top