Keresés
Close this search box.

Luxemburgba igazol Téglás Péter

blank

A magyar női asztalitenisz-válogatott szövetségi kapitánya, Téglás Péter nem hosszabbítja meg a január 31.-én lejáró szerződését, így húsz év után távozik a nemzeti csapatból.

A szakember a Kossuth Rádiónak nyilatkozva elmondta: csütörtökön közölte Nátrán Rolanddal, a magyar szövetség elnökével, hogy nem kíván hosszabbítani és Luxemburgban folytatja a pályafutását.

„A péntek délelőtti edzés után a válogatott játékosainak is elmondtam ugyanezt. Természetesen a szerződésem lejártáig teljes gőzzel dolgozom ugyanúgy tovább, mint eddig” – fogalmazott Téglás Péter, hozzátéve: bízik benne, hogy az októberi, budapesti Európa-bajnokság jól fog sikerülni, és méltó lezárása lesz a sikeres közös munkának, annak a húsz évnek, amelyet „a válogatott környékén töltöttem”.

A szakember emlékeztetett: 1993-tól edzősködik, 1997 és 2005 között végigjárta a ranglétrát, és 2005 óta irányítja a felnőtt női válogatottat.

„Ez idő alatt gyakorlatilag folyamatosan kerestek, s nyáron döntöttem úgy, hogy most ezt a szerződést elfogadom. Ez egy nagyon jó lehetőség, és itt az ideje a váltásnak” – mondta, hozzátéve, hogy Luxemburgban komplex feladata lesz, a férfi és női, továbbá az utánpótlás és felnőtt vonalon is számítanak rá.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top