Keresés
Close this search box.

Ezeket a zenéket hallgatják kedvenc olimpikonjaink

blank

Kíváncsi vagy, hogy mit hallgatnak Magyarország kedvenc olimpikonjai? Kovács Katalin, Czene Attila és Szász-Kovács Emese ezúttal elárulták, hogy milyen zenéket hallgatnak és mely slágerek voltak rájuk a legnagyobb hatással.

Milyen számokat kedvel Kovács Katalin, Czene Attila és Szász-Kovács Emese? Játszottak-e valaha hangszeren? Szoktak-e énekelni? Volt-e maghatározó koncertélményük? Mindez kiderül a következő hetekben a Sláger TV Bajnokok Listája című műsorából, amelyben az olimpikonok zenei ízlésükről mesélnek, miközben megosztják a nézőkkel a kedvenc slágereikhez köthető élményeiket is.

Kovács Katalin olimpiai bajnok kajakozónőnek például igen változatos a zenei ízlése: kedveli többek között Madonna, Rúzsa Magdi, Charlie és Presser Gábor dalait, de szívesen hallgatja a Faithless, No Doubt és a Vaya Con Dios slágereit is. „Életem egyik legmeghatározóbb száma Tanita Tikaramtól a Twist in my sobriety, amelyet az édesapám sokszor hallgatott, és így teljesen belém ivódott” – árulta el Kovács Katalin, aki egyébként hatalmas Madonna rajongó, és élete egyik legemlékezetesebb koncertélménye is az énekesnőhöz fűződik.

„Az István a király előadást gyerekként láttam a szülővárosomban, a szegedi Dóm téren. Szívesen hallgatom a betétdalokat a kocsiban, otthon vagy bárhol, nemzeti büszkeséggel töltenek el ezek a dallamok” – mondta el Czene Attila olimpiai bajnok úszónk, aki a Sláger TV Bajnokok Listájában kedvencei közé sorolta többek között a Nickelback, az Edda, a Guns N’ Roses és a Coldplay együtteseket is.

Czene Attila zenei ízlésétől nem áll túl távol Szász-Kovács Emeséé sem: a párbajtőrvívó világklasszis nagyon szereti ugyanis a Metallica Nothing Else Matters című slágerét. „A zene a mindennapjaim része: rengeteget segít az edzések alatt, de a versenyek előtt is meghallgatom a a kedvenc számaimat” – mesélte az olimpikon, aki nagyon szereti a Dirty Dancing 2 betétdalait, amelyek egyik kedvenc országára, Kubára emlékeztetik őt.

Olimpiai bajnok hetek a Sláger TV Bajnokok Listájában!

Április 5-én 21.00 órától Kovács Katalin, április 19-én Czene Attila, május 3-án pedig Szász-Kovács Emese lesznek a műsor vendégei.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top