Keresés
Close this search box.

Gondoltad volna? A táncot népszerűsíti az olimpikon

blank

Kevesen tudják ezt az olimpikonról, de Pattantyús Ádám mindennapjait nem csak az asztalitenisz tölti ki, hanem minden évben egy különleges rendezvényt is szervez – a Tánciskolák Éjszakája ugyanis az ő nevéhez kötődik. A Rióban a második körig jutó pingpongos a versenysportot sem hanyagolja el, hiszen gőzerővel készül az asztaliteniszezők októberi Európa-bajnokságára.

„A táncot nekem egy szerelmi csalódás hozta el. Felejteni akartam, és beiratkoztam egy tánctanfolyamra. Nagy táncos nem lett belőlem, de egy lakodalomban például négy különböző táncot bármikor letáncolok. Amikor tehetem, versenyekre is elmegyek, és szurkolok a magyar versenytáncosoknak” – mondja Pattantyús.

„Az olimpia után volt egy kis pihenő, de most már az új szezonon van a fókusz. Gőzerővel készülök, mert októberben Magyarország asztalitenisz Európa-bajnokságot rendez. Fantasztikus érzés lesz hazai közönség előtt asztalhoz állni” – nyilatkozott a válogatott játékos.

Az ősz egyik legfontosabb hazai sporteseményét, az asztalitenisz Európa-bajnokságot, október 18. és 23. között rendezik meg Budapesten, míg a Tánciskolák Éjszakáját szeptember 9-én bonyolítják le. Az idei esemény központi helyszíne a Gozsdu Udvar lesz.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top