Keresés
Close this search box.

Hősök a sportpályán túl

blank

Generációkat inspiráló kampányfilmmel jelentkezett a Nike Germany. A „You never just do it for yourself” üzenetre építő videó arra hívja fel a figyelmet, hogy a hősként tisztelt sportolók nem csak magukért, hanem a társadalom egészéért küzdenek.

Amikor olyan sportlegendák, mint az atléta Léon Schäfer, küzdenek a fizikai és szellemi határok ellen, nem csak magukért teszik, hanem azért, hogy a sportolók teljes generációja egy befogadó kultúrában versenyezhessen. Amikor a női bokszoló Zeina Nassar először harcol hidzsábban, nem csupán magáért teszi, hanem számos fiatal lányt motivál arra, hogy merjenek az álmaik után menni. És amikor a focista Leroy Sanéhoz hasonló sportolók a maguk módján játszanak és ünneplik az emberiség sokszínűségét, akkor egy generációnyi gyereket ösztönöznek arra, hogy ne féljenek a saját útjukat járni.

You never do it just for yourself – “Sosem csak magadért teszed”.

A németül “Helden” (Hősök) című kampányfilm, amelyben sok más sportoló mellett feltűnik a világsztár futballista Mario Götze is, John Hillcoat rendezésében ünnepli azokat a német klasszisokat, akik cselekedeteikkel a pályán túl is pozitív irányba formálják a társadalmat. A rövidfilm bemutatja a sport hihetetlen erejét, és inspirálja a sportolókat, hogy a medálokon és trófeákon túl is a társadalom hőseivé váljanak.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top