Keresés
Close this search box.

Már kapható a Columbia Sportswear és a Manchester United közös kollekciója

blank

Mostantól világszerte elérhetővé vált a Columbia Sportswear és a Manchester United közös felsőruházati kollekciója. A dzsekiken mindkét ikonikus márka logója megtalálható. A tizenhét darabos kollekció darabjait férfiak, nők és gyermekek egyaránt viselhetik.

„A Manchester United és a Columbia elkötelezettsége az innováció és a teljesítmény iránt hosszú évtizedekre tekint vissza. Ezt szem előtt tartva terveztük meg a legújabb kollekciónkat is, így a világ legeltökéltebb rajongói az időjárástól függetlenül, a szabadban is támogathatják kedvenc csapatukat”– nyilatkozta Joe Boyle, a Columbia Merchandising & Design alelnöke.

A Columbia termékvonalát képviselő Manchester United felsőruházatokat úgy tervezeték meg, hogy azokat viselője egy meccs alkalmával a stadionon belül, de akár hétvégi túrák, kalandok során, vagy egyszerűen csak a városi forgatagban is hordani tudja. A kollekció a Columbiára jellemező, egyedi technikai megoldásokat is felvonultatja, például a Columbia Watertight II Jacket egy könnyű technikai kabát vízálló/lélegző technológiával, a Columbia CASCADE RIDGE II Softshell Jacket egy meleg, vízlepergető dzseki.

“A világ leglelkesebb szurkolói állnak mellettünk, nagy örömmel tölt el, hogy mostantól egész évben, a szeszélyes időjárási körülményektől függetlenül is támogathatják és buzdíthatják a Vörös Ördögöket. Miképp a Manchester, a Columbia is az egész világon jelen van, így külön örülünk, hogy rajongóink a kedvenc szabadidős tevékenységükkel egyidejűleg a kedvenc csapatukat is támogathatják.” – mondta Richard Arnold, a Manchester United ügyvezető igazgatója.

A Columbia Sportswear hivatalosan 2016. januárban lett a Manchester United szabadidősport ruházati partnere. A rajongók számára a két cég közös márkázású szabadidő ruházati termékei mostantól elérhetőek a weboldalon és a Manchester United boltokban.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top