Keresés
Close this search box.

Teljessé vált az asztalitenisz top 12 mezőnye

blank

Kedden és szerdán rendezték meg a kvalifikációs tornákat az asztaliteniszezők egyik legrangosabb hazai egyéni versenyére, a decemberi Top 12-bajnokságra, amelyre össze is állt a mezőny.

A magyar szövetség (MOATSZ) honlapjának beszámolója szerint az Ormai László Csarnokban rendezett viadalon a férfiaknál Vitsek Iván (Szeged), Németh János (Eötvös Diák-Pedagógus SE) és Sabján Gergely (Komló), a nőknél pedig Ambrus Krisztina (Budapesti Erdért SE), Bálint Bernadett (Kolbermoor SV), valamint Madacki Mirella (Kanizsa Sörgyár SE) csatlakozott az alanyi jogon résztvevő kilenc-kilenc játékoshoz.

A MOATSZ-tól kapott tájékoztatás alapján a december 6-án és 7-én sorra kerülő bajnokságon nem indulnak a ranglistavezetők – Pattantyús Ádám, illetve Póta Georgina -, s a nőknél Lovas Petra sem lesz ott a mezőnyben. Így a férfiaknál Nagy Krisztián (PTE PEAC), Lakatos Tamás (TTC Fortuna Passau), Fazekas Péter (Celldömölki Városi és Vasutas SE), Szita Márton (Celldömölki Városi és Vasutas SE), Kriston Dániel (SZERVA Asztalitenisz SE), Ecseki Nándor (TTC Ober-Erlenbach), Kosiba Dániel (Eslövs AI BTK), Majoros Bence (Borussia Dortmund) és Szudi Ádám (Borussai Dortmund), a nőknél pedig Pergel Szandra (Budaörsi SC), Madarász Dóra (Szekszárd), Nagyváradi Mercédesz (Budaörsi SC), Peterman-Varga Tímea (Budaörsi SC), Tóth Edina (A.S.E. Orosháza), Braun Éva (Postás SE), Hartbrich Leonie (Busenbach TV), Imre Leila (Szekszárd) és Szvitacs Alexa (Univer-Sport Kft.) az első kilenc a rangsorban.

Az országos bajnokság utáni legfontosabb hazai egyéni versenyen Madarász és Kosiba a címvédő.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top