Keresés
Close this search box.
Fotó: Facebook (Nagy Ádám)

Nagy Ádám az Eb egyik felfedezettje lehet

Fotó: Facebook (Nagy Ádám)

Az igencsak tekintélyes Sports Illustrated hetilap Nagy Ádámot is megemlítette azon fiatal futballisták között, akik szerintük igazán berobbanhatnak a köztudatba a ma kezdődő franciaországi Európa-bajnokságon való szereplésükkel.

Az amerikai sportmagazin tíz játékost mutatott be a honlapján, köztük olyanokat, mint a Bayern Münchent erősítő Kingsley Coman, vagy a német válogatottal két évvel ezelőtt már világbajnoki címet nyert Julian Draxler.

A cikk írója kiemelte, hogy Bernd Storck, a magyar válogatott szövetségi kapitánya nem fél a fiatalokhoz nyúlni – itt megemlíti Kleinheisler Lászlót is, aki a norvégok elleni pótselejtező első felvonásán győztes gólt szerzett Oslóban -, így kerülhetett be a felnőtt csapatba Nagy Ádám, aki az északírek ellen debütált. Nagyot kétlábas játékosként jellemzik, aki futsalos múltjának is köszönhetően ilyen technikás.

A Kicker című német szaklap minden Eb-szereplő válogatottból kiemelt és bemutatott egy-egy fiatal labdarúgót, magyar részről itt is Nagy Ádám volt a kiválasztott.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top