Keresés
Close this search box.

Amerikai ellenféllel küzd meg Szellő Imre

blank

Szombaton a pápai profi ökölvívógálán Szellő Imre, a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoka az amerikai Garrett Wilsonnal csap össze. A rendezvényre már elővételben elfogytak a jegyek.

A Magyar Ring Gálát szervező Felix Promotion tájékoztatása szerint a 33 éves veretlen magyar öklöző (15 mérkőzés/15 győzelem) nem címmeccsen lép a kötelek közé a hétvégén, de minden bizonnyal kemény meccs vár rá a 34 éves amerikaival szemben, aki a profik között 17 győzelemmel, egy döntetlennel és 11 vereséggel áll.

„Nyugodtan állíthatom, hogy Wilson profi pályafutásom egyik legveszélyesebb ellenfele. Igazi harcos, mindenhol győzni akar, de én is” – mondta Szellő, aki állítása szerint sokat dolgozott az utóbbi időben azért, hogy a jövőben olyan formába kerüljön, amivel eljuthat a világbajnoki címmérkőzés kapujába. A cirkálósúlynál vagy kisnehézsúlynál a felső súlyhatár 90,7 kilogramm.

A gála főmérkőzését Kovács Zoltán, a WBO nagypehelysúlyú (57,2-59 kg) Európa-bajnoka vívja olasz kihívójával, Nicola Cipollettával.

Az eseményt élőben közvetíti az M4 Sport.

 

Forrás: MTI

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top