Keresés
Close this search box.
Fotó: Facebook (Magyar Olimpiai Bizottság)

Előkelő helyre várják Magyarországot az éremtáblázaton

Fotó: Facebook (Magyar Olimpiai Bizottság)

A 11. helyre várja Magyarországot az éremtáblázaton az egyik, olimpiai eredmények előrejelzésével foglalkozó honlap – üröm az örömben, hogy a listát összeállító szakemberek felkészültségét megkérdőjelezi egy-egy lehetetlen tipp.

Az Olympic Medals Predictions szerint a magyarok 7 arany-, 5 ezüst-, és 7 bronzéremmel zárják majd a játékokat, ami nem tűnik elképzelhetetlennek, az viszont már annál inkább, hogy az ezüstérmesek között ott lesz kajak egyes 500 méteren az egyébként csak tartalék Kárász Anna, illetve a bronzérmesek sorában a férfi kardcsapat, annak ellenére, hogy a versenyszám nem is szerepel a programban.

A honlap szerint kajak-kenuban a női K-2 500-as és a K-4 500-as egység, illetve a férfi K-2 200-as duó is bajnok lesz magyar részről, mint ahogy Hosszú Katinka 200 és 400 méteres vegyesúszásban. Öttusában az idei világbajnok Kovács Sarolta győzelmét jelzi előre az oldal, mely szerint az Európa-bajnok női vízilabda-válogatott is a dobogó felső fokára állhat majd fel.

Második lesz Kárász mellett a férfi K-4 1000 méteres hajó, illetve a kenu kettesek 1000 méteres is távján is másodikként érnek majd célba a magyarok. Hosszú Katinka az oldal szerint 200 háton szerez ezüstöt, Cseh László pedig 200 pillangón.

A bronzérmesek között veszik számításba – a férfi kardcsapat mellett – párbajtőr egyéniben a vb-címvédő Imre Gézát, az olimpiai címvédő kardozó Szilágyi Áront és Hosszú Katinkát 100 háton, Cseh Lászlót 100 pillangón, Verrasztó Dávidot pedig 400 vegyesen, illetve a férfi vízilabda-válogatottat.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top