Keresés
Close this search box.

Riói hangulat az M4 Sporton

blank

Nem kell aggódni az időeltolódás miatt, az M4 Sport ugyanis gondoskodni fog arról a riói olimpia időszaka alatt, hogy minden fontos eseményről tájékoztassa a sportszerető nézőket.

Az M4 Sport már javában hangol a nyári olimpiai játékokra. Hónapok óta fut az Út Rióba és az Út a riói olimpiára című műsor, előbbi magyar-, míg utóbbi nemzetközi szempontból mutatja be az olimpikonok útját és felkészülését a megméretetésre. A felvezetés időszakában az eddigi 168 magyar olimpiai aranyéremre visszaemlékező rövidfilm-sorozat epizódjai naponta többször futnak az MTVA csatornáin. A jelennel is kiemelten foglalkozik az M4 Sport: a magyar kvótás sportolókról készült mini-portré sorozat részeiből a nézők megismerhetik a teljes magyar kvótát. Az olimpiát megelőző egy hónapban az M4 Sport stúdióműsoraiban számol be az olimpiát érintő legfrissebb fejleményekről.

„Némi túlzással azt mondhatom, hogy a legjobb szakemberek közül aki „él és mozog”, az a fedélzeten lesz. Olyan sorozatba vágunk bele, amely összetettségében túltesz a foci EB magyar meccseinek közvetítésén is: 14-15 videó csatornán zúdulnak be az események a budapesti stúdióba, valamint minden olyan eseményen, ahol a mieink rajthoz állnak, ott lesz egy riporterünk is. Az a célunk, hogy a nézők azt érezzék, ők is ott vannak a helyszínen. A Riói játékok alatt 10 kamerával járjuk be a helyszíneket a londoni 2 helyett, ez óriási minőségi különbséget fog jelenteni a közvetítésekben” – mondta Héder Barna sportigazgató az M4 Sport szakemberi gárdájáról.

A nézőket olyan kommentátorokkal, riporterekkel és műsorvezetőkkel várja a csatorna, mint Hajdú B. István, Székely Dávid, Gundel Takács Gábor, Szujó Zoltán, Berkesi Judit, Mohay Bence, Novotny Zoltán vagy éppen Knézy Jenő. De az olimpiai bajnok Kovács „Koko” István is a stábot erősíti.

„Több helyszínen is dolgozom majd, az egyik az idei olimpián debütáló magyar ház lesz, ahova nagyon sok vendéget és sportolót várunk. A másik fő helyszín pedig az M4 Sport olimpiai falu közelében kialakított stúdiója, ahol a magyar sportolókkal készítek majd beszélgetéseket. Innen olyan exkluzív háttéranyagokat tudunk nyújtani a szurkolóknak, amelyek segítségével a nézők minden eddiginél közelebb érezhetik magukat a sportolóinkhoz” – összegezte Kovács „Koko” István a rá váró feladatokat.

Az M4 Sport mellett a közmédia párhuzamosan számol be az olimpia eseményeiről az újonnan induló M5 csatornán is. Az m4sport.hu oldalon folyamatosan frissülő és élő tartalmakkal találkozhatnak az látogatók. Ébredés után a nézőket összefoglalók várják, így a magyar idő szerint délutáni versenykezdésig mindent megnézhetnek a két csatornán, amiről éjjel lemaradtak.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top