Keresés
Close this search box.

Andrea Silvestri és Váradi Martina is ott lesz a Buda Openen!

blank

A nyolcszoros magyar bajnok páros indul az áprilisi Buda Openen. Andrea Silvestri és Váradi Martina a legjobb magyar kettősnek számít latintáncokban. Jelenleg a 7. helyet foglalják el a világranglistán.

A Buda Opent először rendezik meg hagyományteremtő céllal. A Budaörsi Városi Sportcsarnokban várhatóan 400 páros lép majd parkettre április 23-án és 24-én. A rangos nemzetközi táncversenyen a közönség több európai TOP-páros produkcióját is láthatja, köztük az utóbbi időben egyre jobb formában lévő Andrea Silvestri és Váradi Martina táncában is gyönyörködhet. A nyolcszoros magyar bajnok páros tavaly Világkupát és Európa Kupát is nyert. A nagy nemzetközi versenyeken rendre jól szerepelnek, így nem csoda, hogy a Buda Open szervezői úgy döntöttek korábban, hogy ők szerepeljenek az esemény hivatalos plakátjain.

Az I. Buda Openen az utánpótláskorú versenytáncosoktól a seniorokig több kategóriában mérettetnek meg majd a táncosok április utolsó előtti hétvégéjén. A verseny kiemelt kategóriáinak besorolása WDSF International Open, így magas világranglista pontokkal gazdagodhatnak a párosok.

További hírek és jegyinformációk a Buda Opennel kapcsolatban a www.budaopen.hu oldalon olvashatók.

 

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top