Keresés
Close this search box.
Fotó: Simone Carabellese/Facebook

Az olasz bajnoki ezüstérmes páros már leadta nevezését a II. Buda Openre

Fotó: Simone Carabellese/Facebook

Elindult a jegyértékesítés a II. Buda Openre – érdemes sietni a tikettek megváltásával, hiszen a világranglista 30. helyezett Simone Carabellese, Lucia Cafagna páros részvétele már biztosnak mondható.

Egy igazi nemzetközi kiváló duó részvétele biztosnak mondható a II. Buda Openen. Simone Carabellese, Lucia Cafagna már leadta nevezését az április 29-én és 30-án megrendezendő budaörsi rangos nemzetközi táncversenyre. A standardtáncos duó jelenleg a 30. helyet birtokolja azon a világranglistán, amely 2400 kettőst rangsorol.

A Budaörsi Városi Sportcsarnokban lebonyolítandó táncos eseményre már kezdetét vette a jegyértékesítés.

A Buda Opent először 2016-ban rendezték meg hagyományteremtő céllal. Az első versenyen több, mint 400 páros vett részt, most is ez a célja a szervező bizottságnak: a tehetséges magyar versenyzőkön kívül minél több nemzetközi páros Magyarországra csábítása április utolsó hétvégéjén.

A szervező bizottság azt tervezi, hogy a Buda Openen több nem olimpiai sportág versenyzője is ott lesz nézőként. Ezzel az akcióval szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy idén nyáron rendezik meg a Világjátékokat, ahol többek között magyar táncosok is indulnak majd.

További hírek a versenyről és részletes jegyinformációk a hivatalos weboldalon találhatók.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top