VizesVB 2017

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Bea World Best Event Awards

Nemzetközi díjas a magyarországi világbajnokság nyitóelőadása

Két kategóriában is díjazták a nyári magyarországi vizes világbajnokság nyitóelőadását a rendezvényszakma Oscar-díjaként is emlegetett Bea World – Best Event Awards ünnepélyes díjátadó gáláján, Portóban.

Fotó: Facebook
Antonio Fransisco Sanchez Mondejar

Posztomusz aranyérem a kedden elhunyt úszónak

A spanyol Antonio Fransisco Sanchez Mondejarnak a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA posztumusz aranyérmet ítélt meg.

MTI Fotó: Balogh Zoltán
masters vb

Az idő jelentette a legnagyobb kihívást

Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter, a vizes világbajnokság szervezőbizottságának elnöke hétfő este az M1 aktuális csatornán úgy fogalmazott, hogy a vizes vb egyik legnagyobb kihívása …

MTI Fotó: Kovács Tamás
masters vb

121 magyar érem a masters vb-n

Vasárnap ért véget a budapesti masters vizes világbajnokság, amelyen a magyar sportolók összesen 121 érmet szereztek.

MTI Fotó: Balogh Zoltán
masters vb

„Óriási élmény volt Budapesten játszani”

Fodor Rajmund úgy véli, hogy majdhogynem a csodával egyenlő az, hogy a masters vizes világbajnokságon diadalmaskodó, olimpiai bajnokokból álló magyar férfi vízilabdacsapat éppen Budapesten tudott …

MTI Fotó: Czagány Balázs
masters vb

Régi formájában tündökölt a Millennium válogatott

Elképesztő teljesítményt nyújtott a háromszoros, kétszeres és egyszeres olimpiai bajnokok alkotta magyar férfi vízilabdacsapat, ugyanis a dobogó legfelső fokára állhattak fel a budapesti masters vizes világbajnokságon a 40 év felettiek kategóriájában.

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
masters vb

Mégsincs változás a nyíltvízi úszók programjában

Tartják az eredeti kiírást, ugyanis a nyíltvízi úszók viadalát csütörtökön, pénteken és szombaton bonyolítják le Balatonfüreden.

blank
masters vb

Képválogatás – a Masters-vb megnyitója

Elkezdődött a FINA vizes világbajnokság második felvonása, a Masters-vb. A megnyitóról egy kisebb képgalériát válogatttunk össze. Fotók: Koszticsák Szilárd (MTI)

Fotó: Facebook (waterpolo.hu)
masters vb

17 perc alatt elfogytak a jegyek

Hétfőn startol, s egészen augusztus 20-ig tart a masters világbajnokság, amelyet az idősebb korosztály képviselőinek írtak ki. A megmérettetésen rekordnagyságú mezőny, 10 ezer versenyző indul.

MTI Fotó: Czagány Balázs
Märcz Tamás

„Összességében várakozáson felül teljesített a csapat”

Várakozáson felül teljesített a magyar férfi vízilabda-válogatott azzal, hogy a második helyen végzett a vasárnap véget ért 17. vizes világbajnokságon – véli Märcz Tamás.

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Vizes vb 2017

Öt helyszínen csaknem félmillió néző

Seszták Miklós, a vasárnap zárult vb szervezőbizottságának elnöke elárulta: csaknem félmillió, pontosabban 485 ezer néző tekintette meg az öt helyszínen a budapesti és balatonfüredi vizes …

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
FINA

„Mindannyian itthon éreztük magunkat”

A vizes sportokat tömörítő nemzetközi szervezet, a FINA elnöke, Julio Maglione minden idők legjobb világbajnokságának nevezte a Budapesten és Balatonfüreden rendezett 17. vizes vb-t.

Scroll to Top