Keresés
Close this search box.
Fotó: Facebook (Magyar Szinkronúszó Szövetség)

Ez lesz a célja a magyar szinkronúszóknak

Fotó: Facebook (Magyar Szinkronúszó Szövetség)

Határozott célkitűzéssel vág neki a hazai rendezésű világbajnokságnak a magyar szinkronúszó-válogatott: a csapat célja a 80 pontos határ átlépése.

Az M1 aktuális csatornán Árkovics Petra szövetségi edző, illetve Schwarcz Anett, a csapat tagja arról beszélt, hogy a múlt hétvégi Hungarian Openen már sikerült megközelíteni ezt az eredményt, ez pedig jó előjel az év legfontosabb eseménye előtt.

Árkovics Petra megjegyezte, a válogatott tavaly még a junior világbajnokságon, illetve Európa-bajnokságon vett részt, s csak idén kezdett el komolyabb felnőtt versenyeken indulni. Hozzátette, a szinkronúszás középmezőnyében – ahol a magyarok is vannak – rendkívül kicsik a különbségek a csapatok között.

Schwarcz Anett – aki a csapatverseny mellett párosban Kiss Szofival is elindul a Városligetben sorra kerülő eseményen – elmondta, a rövid és a hosszú programban is magyar zenére mutatják majd be gyakorlatukat, utóbbi egy hosszabb, komolyabb darab lesz, amivel a bírókat és a közönséget is szeretnék lenyűgözni.

A világbajnokság szinkronúszó küzdelmeit július 14. és július 22. között rendezik meg.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top