Keresés
Close this search box.
mitosis gb7f9e1c96 1920

A regeneráció és a rehabilitáció a III. Nemzetközi Kosárlabda Konferencia témája

A regeneráció és rehabilitáció tudományos gyakorlata – sérüléstől a visszatérésig” címmel rendezik meg jövő hétfőn és kedden a III. Nemzetközi Kosárlabda Konferenciát Pécsett, a Nemzeti Kosárlabda Akadémián.

A szervezők tájékoztatása szerint mivel a téma túlmutat a sportági határokon, a kosárlabdát képviselő kiváló előadók mellett Jámbor László révén lesz a labdarúgásból, Vladimir Bankovic személyében pedig a kézilabdából és a röplabdából érkező szakember is.

Bár én a labdarúgásban dolgozom immár 35 éve, az egyre inkább elüzletiesedő versenysport egyre több kérdést vet fel a fáradás, a sérülés, a regeneráció és a rehabilitáció kapcsán” – fogalmazott a kiváló erőnléti edző, a teljesítménynövelés szakértője, Jámbor László, aki az Ajax Amsterdam stábjában Bajnokok Ligáját és UEFA Kupát nyert. – „Az előttünk álló eseményen egy olyan rendszert világítok át az érdeklődők számára, amely évtizedek óta eredményesen működik.”

A kétnapos konferenciára a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ honlapján (www.ksmk.hu) egy regisztrációs űrlap kitöltésével lehet.

(Forrás: MTI, nyitóképünk illusztráció)

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top