Keresés
Close this search box.

Run Away! Fuss el!

blank

Makai Viki ultrafutó Budapesten kegyetlen támadás, bántalmazás és szexuális erőszak áldozata lett. Csodával határos módon férje megmentette életét és a rendőrség elfogdta a támadót. Viki nyilvánosságra hozta a támadást részleteit, hogy felhívja figyelmet erre a szörnyű jelenségre és saját tapasztalatából leszűrt tanulsággal segítse embertársait.

Makai Vikivel egy hosszabb mélyinterjú készült, ennek rövid előzetese látható alább. A teljes interjúvideó Viki blogjában tekinthető meg.

A Run away! kampány első célja figyelemfelkeltés a problémára. „Bízunk benne, hogy gondolatokat sikerül ébresztenünk, amik előre viszik mindannyiunk védelmét. Örömmel vesszük, ha ezek a gondolatok közös erővel egy pozitív ügyért akár tettekre módosulnak. Talán a kampányüzenetek kapcsán mások is szívesen elmondanák, hogy velük mi történt, talán leszenk olyanok is, akik ennek kapcsán erőt merítenek a változáshoz. Ha vannak szervezetek, közösségek, akár magánszemélyek, akik tudnak azonosulni az üzenettel, örömmel vesszük együttműködési javaslatukat” – áll a Sportágválasztó weboldalán

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top