Keresés
Close this search box.
unnamed(4)

Bravúros szezonzárás: Válint Bence harmadik lett a Ferrari Challenge Trofeo Pirelli Europe kupasorozatban

Harmadikként zárta a szezont a Ferrari Challenge Trofeo Pirelli Europe kupasorozatban Válint Bence. A Forma 1 után a legrangosabbnak számító Ferrari versenysorozat utolsó állomásán Mugelloban remek versenyzéssel szerezte meg az előkelő dobogós helyezést a Rossocorsa Ferrari Budapest 18 éves versenyzője.
 
Fantasztikus magyar siker született Mugelloban, a Ferrari Challenge Trofeo Pirelli Europe versenysorozat szezonzáró állomásán.  
 
Válint Bence, a Rossocorsa – Ferrari Budapest versenyzője csütörtökön a negyedik, majd pénteken a második helyet szerezte meg, ezzel az eredménnyel pedig az összesített ranglista harmadik helyére autózta magát – maga mögé utasítva többek között az egykori Forma 1-es pilótát, Adrian Sutilt
 

„Ez volt az első szezonom a sorozatban. Felemelő érzés rögtön a debütáló évben ilyen szép helyezéssel zárni a versenyzést. Nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel, büszke vagyok a csapatra. Óriási megtiszteltetés képviselni Magyarországot a Ferrari legjobbjai között „– mondta Válint Bence.

 
A mindössze 18 éves versenyző igazi bravúrt hajtott végre: úgy állhatot fel a Forma 1 után a legrangosabbnak számító Ferrari versenysorozat dobogójának harmadik helyére, hogy a hét versenyből álló sorozatban csupán négyszer állt rajthoz.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top