Keresés
Close this search box.

VI. GARMIN Élményosztónap

Novemberben autós „majális” a zsámbéki Driving Camp-ben.

 Novemberben autós „majális” a zsámbéki Driving Camp-ben.

Gyere és tölts el velünk egy napot, ami csak a látványról, az örömautózásról, szponzorok,támogatók, családtagok, a média vagy a csapatod tagjainak autóztatásáról szól. Nincsenek kötöttségek, nem kell versenyezned az idővel és másokkal, a te dolgod csak az, hogy jól érezd magad és mosolyt varázsolj az arcokra.

Az előző évekhez hasonlóan résztvevőinket idén is vendégünk egy tál finom gulyásra és a forró teára. Hogy a gyorsan kopó gumikat sebtében le tudd cserélni, és már indulhass is újra a pályára, ezért a szervizpark területén ingyenes gumis áll a nevezők rendelkezésedre.

A nevezők között az előző évek mintájára, az idén is értékes ajándékot sorsolunk ki a Fire Stryker jóvoltából egy darab különleges, út technológiájú autós tűzoltó eszköz vár rátok.

A rendezvény helyszíne és időpontja:
Zsámbék, Driving Camp 2014. november 29. szombat 08:00

A Driving Camp-hez, az M1 autópályán a 27. sz. Zsámbék/Herceghalom kijáratnál kell letérni az autópályáról. A lehajtó után, Zsámbék irányába kell balra kanyarodni, majd ezen az úton 2,0 km-t továbbhaladva, baloldalon elérjük a tanpályához vezető bekötőutat.

A rendezvényre 2014. november 13. 21:00H-ig lehet regisztrálni. A rendezvény időtartama alatt a pálya étterme nyitva tart, és a kapható kész ételek mellett büfé
jellegű étkezést is biztosítanak.

A zsámbéki Driving Camp vezetés technikai centrumának külső általunk használt pálya modulja 1272,8 méter, szélessége 8 méter. A pálya nyomvonala a jó kanyarkombinációkon kívül bukkanóval, emelkedővel és lejtővel van színesítve.

A reggeli adminisztráció után négyesével mehetnek fel az autók a pályára, egyszerre három kört tesznek meg. 2×3 kör erejéig, minden regisztrált autóba, az autósport médiák egy – egy szereplője (videós, fotósa és újságíró), vagy pedig a tombolán sorsolt egy kedves kilátogatót kell a
résztvevőknek megautóztatni.

A rendezvény ingyenesen látogatható!

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top