Keresés
Close this search box.

KZ Invest Kupán a Juhász testvérek!

Megteszek mindent, hogy csússzon az autó hátulja. 

Juhász Csaba – Juhász Zsolt

CRASH-MEN TEAM KFT
Renault Megane RS Turbo
Éjszakai Autóverseny, Nyíregyháza
2014.05.17.

Információim szerint a Renault Megane RS Turbo versenyautóval veszel részt a Nyíregyházi Piac területén Május 17-én megrendezendő Éjszakai Autóversenyen.
Tudjuk, hogy a hónap végén indulsz Szlovéniában a Mitropa Rally Cup sorozatban. Tesztnek szánod ezt a versenyt vagy esetleg jól megautóztatod a partnereidet?
– Fél éve nem ültem már a Megane-ban, ha nem is lesz egy igazi teszt, de legalább kicsit megbarátkozom az autóval.
Milyen változásokon ment át a Megane 2013 óta?
– Frissítették a motorvezérlő szoftvert a Renault Sport-nál, és kapott egy új N-es turbót a motor. A futóművön is változtattak: új fejlesztésű hátsó hidat és első lengőkarokat, valamint plusz merevítőket szereltek az autóba. A sebességváltóban kicserélték a végáttételt, így most már akár 200-zal is száguldhatunk, és a kuplungtárcsa is egy vadiúj evo, az AP Racing-től.
Egy technikás pálya lesz szerintem ismét kialakítva, ahol a kézifék használata szerintem nagy szerepet fog kapni. Szerinted is?
– Gondolom, hogy igen, bár nem mentem még ezen a pályán sosem, az viszont biztos, hogy nem itt fogjuk kihasználni a nagy végsebesség előnyeit. A kézifék eléggé hatásos a Megane-on, én pedig majd megteszek mindent, hogy csússzon az autó hátulja.
Az éjszakai gyorsok igen látványosak szoktak lenni. A turbóbenzines autók jókora lángcsóvát szoktak kibocsájtani. A Tied ugyan N-es autó, de tud-e fényt hozni az éjszakába?
– Remélem igen! A nézők szeretik ezt a fajta látványt és a promo dvd-n is jól mutat!

Köszönjük Partnereink segítségét!
www.infovaros.hu, Per-Med Bt. Tiszaújváros Transz. Demeter Transz. Ziad-Med Bt. Technor 93 Kft. Phobex Kft. Mfactory. Spoonsports. Mugen – Power. Bio Balls Hungary Kft. Dynea Kft. Tarmer Kft. Car – Tools Kft. Mahiti Kft. Észak – Trend – Papír. DDZ MED Kft. Global Star. Komplex – D, T-Rental. Profi – Tax Center Kft. Exias Kft. ML-Log Kft. POP Kft. Eastjob. Joanna. Mihidra Kft. Pikktel Kft. Zsoma-Ker Kft. Eutin Kft. Wolf Montage Kft. Tiger-Tools. Balomo Kft. Öko Transz. Maldon Kft. Unify Plus Kft. Kartel 97Bt. Bezama Kft. Adó-Dó Plusz Kft. Product T-Pride Kft. Oldpit Kft. R-Pex2000 kft. Andrezol-net Kft. www.madeinmiskolc.hu. H.B c.e. Mérnöki Szolgáltató Építő és Kereskedelmi Kft. aquageneral.hu. Kelet-Atlasz Kompresszor Kft. Digit-Center Kft. www.infovaros.hu. Max Transport. Szenzortechnika. Baromfiudvar 2000 Kft. Castrol. Unilub Kft. Assist-Trend Észak Kft. BB-Logistic.eu. Balogh és Fia Trans Bt. Horváth Kft. Távit Kft. Autó M3 Szervíz és Diagnosztika. T-Rental. Indura 2006 Kft. D.D-Z.- MED Kft. Szamsped Transz Kft. Best Tyre Kft. TGK Trans Kft. Technor 93 Kft. R-salus Kft, Schönherz Iskolaszövetkezet, Barton 07 Kft, Vivifer.hu.

– Hajósi Miklós –
www.hajoka.hu

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top