blank

Kis Viktória és Bódis Richárd is pontot szerzett a hétvégi futamon

blank

Túl vannak az EJC bajnokság első versenyhétvégéjén a H-MOTO Team versenyzői. A spanyolországi Motorland Aragon versenypályán a csapat jól teljesített, hiszen Kis Viktóriának és Bódis Richárdnak köszönhetően összejött a kategória 4. és az abszolút 7. hely.

Kis Viktória a női értékelésben a 4. helyet szerezte meg, azonban Wicca korántsem volt teljesen elégedett a teljesítményével. A verseny utáni nyilatkozatában elmondta, hogy inkább bemelegítésként élte meg a hétvégét. “A várakozásokkal ellentétben nem úgy jöttek a köridők, mint szerettem volna, ám edzésről edzésre javítottam, és még így is eredményesebben zártam a hétvégét, mint egy éve, hiszen ezúttal értékes pontokat sikerült szereznem. Nem mondanám, hogy elégedett vagyok, de most nem szabad csüggedni, folytatni kell a megkezdett munkát.”

Bódis Richárd férfiasan bevallotta, hogy Aragon nem tartozik a kedvenc pályái közé, azonban a fiatal tehetség a pozitív oldaláról közelítette meg a helyzetet: elmondása szerint örült annak, hogy hosszú kihagyás után végre újra versenyezhetett és a hetedik helyezést kielégítőnek értékelte. “Közvetlen a rajtot követő első kanyart sikerült túlélnem, tartottam a helyem és nagy csata alakult ki. Egy hosszasan előttem haladó sráccal volt különösen éles a küzdelem, aki – fogalmazhatunk úgy is – már-már kellemetlenül feltartott. A verseny végére egészséges agresszivitást is latba vetettem, így sikerült átverekednem magam rajta, de ez már túl későn történt ahhoz, hogy csatlakozni tudjak a közvetlen élbolyhoz. Azonban sokkal több volt ebben a versenyben, ezért nem vagyok teljesen elégedett.”

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top