Keresés
Close this search box.

Akkor jöjjön a 2.0

blank

Már az Ózdi kiállásnál megbeszélte Adamcsek István és Holecz Krisztián, hogy a MARB Északi régió utolsó futamán újra megpróbálják együtt, hátha a Citroen is bírja majd. Reméljük, hogy ezúttal sikerrel zárják futamot.

ol, Evocool

Mennyire ismered a Márianosztra-Kóspallag-Kismaros szakaszt? Versenyeztél már itt?

Ismerem a pályát elég jól azt kell mondanom, több alkalommal mentem már rajta utcai autóval és versenyautóval is! 2013-ban sajnos nem volt szerencsém mert ez a szakasz volt az, ahol megvertek 2,3 másodperccel és így csak másodikak lettünk anno RTE-ben a Lada kupában!

Ismét a szórakozás a cél?

Szórakozni nem is inkább jól érezni magunkat megyünk. Tesóm is és Pista bácsi is fogja diktálni az itinert, majd a szakaszokon! A helyi gyerekek itt nagyon gyorsak nehéz lesz velük felvenni a kesztyűt és nyilván nem is legerősebb autóval támadunk de be akarjuk bizonyítani hogy ez egy jó kocsi és lehet vele gyorsan menni ( amúgy eladó)

Az autón történt valami módosítás?

A kuplung probléma meg lett oldva állítólag és remélem a technika más része se fogja megadni magát és mi sem fogunk hibázni és egy jó versenyt fogunk magunk mögött tudni!

Valószínű, hogy eső lesz. Készültök a megfelelő gumikkal?

Remélem nem fog esni, de ha igen akkor sem esünk kétségbe esni, van már gondolatom, hogy milyen abroncsokat rakatok fel de ezt csak vasárnap kora reggel szabad eldönteni úgy is! Nem mentem elsőkerekes autóval vízen felettébb érdekes lesz gondolom de max tolatva megyünk és akkor jó helyen lesz a hajtás.

Köszönöm a riportot és sok sikert a versenyhez!

Reklámpartnereink:

Fémtiszta Kft., Floor-Tech Kft, Jász és Jász Kft., Tofém 2000 Bt, Rodex Kft, Decran Kft, Index Kft., Golf Kft , Pet-Pack Kft. , Susánszki és Társa Végrehajtó Iroda , Strapa Pack Kft ,  Iszi Produkt Kft., Varrivál Kft , Dr. Marcus ,  Dupont , This Point Informatikai Kft, Szolnoktej Kereskedőház, Nagy és társa Bt. , Dávid fuvarozás. , TGA LEA ép.ip Kft, Rév Büfé Révfülöp, Masterco

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top