Keresés
Close this search box.
Fotó: Facebook (Pittsburgh Steelers)

A Pro Bowlra a Pittsburgh Steelers biztosíthatja a legtöbb játékost

Fotó: Facebook (Pittsburgh Steelers)

Az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) mostani szezonjának All Star-mérkőzésére, az úgynevezett Pro Bowlra. A legtöbb játékost a Pittsburgh Steelers „biztosítja”, szám szerint nyolcat.

A két konferencia, az AFC és az NFC válogatottjainak kereteit kedden este jelentette be a liga. Ez alapján az AFC egyik legjobb együttese volt a legnépszerűbb a szavazás során, ugyanakkor a pittsburgh-i rajongók valószínűleg annak örülnének a legjobban, ha kedvenceik közül senki sem lenne ott a január 28-án Orlandóban sorra kerülő mérkőzésen. Az ugyanis azt jelentené, hogy a csapat az egy héttel később sorra kerülő bajnoki döntőben, a Super Bowlon érdekelt.

Érdekesség, hogy az AFC-ben a bajnoki címvédő, s vasárnapi, pittsburgh-i sikerével konferencia-éllovas New England Patriotsból „mindössze” négyen kerültek be. Az viszont papírforma, hogy Tom Brady irányító és Rob Gronkowski blokkoló-elkapó (tight end) kapott meghívót.

Az NFC-ben a ligaelső Philadelphia Eagles, illetve a New Orleans Saints volt a legnépszerűbb, mindkét együttesből hat-hat játékos lett a keret tagja.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top