Keresés
Close this search box.

Puyol és Cafu teqballozni jönnek Magyarországra

blank

A hétvégén Magyarországon népszerűsíti a teqballt két korábbi világbajnok, a spanyol Charles Puyol és a brazil Cafu. Pénteken Budapesten, a Docler székházban, szombaton pedig a Nyíregyházán megrendezésre kerülő TEQBALL ALL STARS gálán találkozhatnak a rajongók és érdeklődők a két focilegendával. A magyar fejlesztésű teqball népszerűsége továbbra is rekordsebességgel növekszik, immár 99 országban hivatalosan elismert sportág.

A FITEQ (Nemzetközi Teqball Szövetség) meghívására Magyarországra érkezik az FC Barcelona korábbi csapatkapitánya, a világ egyik legjobb hátvédjeként számontartott Carles Puyol, aki 100-szoros spanyol válogatottsága során világ és Európa-bajnoki címet szerzett, valamint a 2-szeres világbajnok brazil Cafu, az AS Roma és az AC Milan korábbi kiváló balhátvédje. A focilegendák szeptember 27-én (pénteken) 16:00 órakor a Docler székházban várják a rajongókat, szeptember 28-án (szombaton) pedig a Nyíregyházán megrendezésre kerülő TEQBALL ALL STARS gálán mutatják be teqball tudásukat. Mindkét rendezvényre ingyenes a belépés. Nyíregyházán a nézők a Magyarország-Montenegró teqball mérkőzést – ami akár a tavalyi vb döntőjének visszavágója is lehet – és a Nyíregyháza All Stars-Teqfriends futsalmeccset is láthatják, ahol olyan kiváló magyar sportolók lépnek pályára, mint Lipcsei Péter, Király Gábor és Gyurta Dániel.

A magyar fejlesztésű sportág nagykövetei közül már számos világsztár látogatott Magyarországra, többek között a brazil világbajnok Ronaldinho vagy a portugál Simão Sabrosa is megcsillogtatta tudását az itthoni közönség előtt.

Puyol – aki egyben az UEFA Champions League Trophy Tour egyik nagykövete is – régóta nagy rajongója a teqballnak, a 2017-es luxemburgi Teqball All Stars Kupán csatlakozott a sportág nagykövetei közé Pirès, Gallas, Nuno Gomes, Sabrosa és Karembeu társaságában és azóta több alkalommal is megmutatta tehetségét a még mindig csak néhány éves sportágban. Cafu is nagy rajongója a hajlított asztalnak, ezért nagy izgalommal várja a mérkőzéseket.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top