Keresés
Close this search box.
Fotó: Facebook (Fehérvár KC)

Megvannak az első ellenfelek az EHF Kupában

Fotó: Facebook (Fehérvár KC)

A kézilabda EHF Kupa első fordulójában a férfiaknál a Csurgó a norvég Bodö HK, míg a nőknél a Fehérvár a lengyel Vistal Gydnia együttesével találkozik.

Az Európai Kézilabda Szövetség bécsi központjában kedden készítették el az első és a második forduló párosítását, a Csurgó továbbjutása esetén a Bajnokok Ligája második sorszámú selejtezőtornájának negyedik helyezettjével játszik majd, míg a Fehérvár a román HCM Romannal kerül össze.

A férfiaknál a Balatonfüred csak a második fordulóban csatlakozik a mezőnyhöz, a Balaton-partiak a macedón HC Prilep és a svájci Pfadi Winterthur párharcának győztesével találkoznak.

A nőknél az Érd és a Debrecen is „pihen” az első fordulóban, a másodikban előbbi a francia Issy Paris Hand és a svájci LC Brühl párharcának továbbjutójával, utóbbi pedig a szintén francia Nantes és a portugál Alavarium összecsapásának győztesével mérkőzik meg.

A női címvédő Dunaújváros a novemberi harmadik fordulóban lesz majd csak érdekelt, akárcsak a férfiaknál a Tatabánya.

A férfiaknál az első fordulóban szeptember 3-4-én rendezik az első mérkőzéseket, a visszavágókat pedig egy héttel később. A második forduló október 8-9-én és 15-16-án esedékes.

A nőknél az első forduló első mérkőzéseit szeptember 10-11-én, a visszavágókat egy héttel később rendezik. A második fordulós mérkőzésekre október 15-16-án, valamint egy héttel később kerül sor.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top