Keresés
Close this search box.
Fotó: Facebook (Baskonia)

Hanga továbbra is sikert-sikerre halmoz

Fotó: Facebook (Baskonia)

A spanyol kosárlabda-bajnokság utolsó fordulójának legjobb játékosa lett Hanga Ádám, mindemellett pedig csapata, a Baskonia Vitoria Gasteiz a második helyen zárta az alapszakaszt.

A magyar válogatott játékos – akit az Euroliga legjobb védőjének választottak – a Fuenlabrada elleni 103-66-os sikerből többek között 18 ponttal vette ki a részét.

A Vitoria a győzelemmel szerezte meg a második helyet, így a negyeddöntőben és az elődöntőben is élvezi majd a hazai pálya előnyét. A rájátszás nyitó, az egyik fél második sikeréig tartó körében a Gran Canariával csap majd össze az együttes.

„A héten megsérült csapattársam, Raf Luz és a szezonjának vége, így ismét elvesztettünk egy fontos embert a rotációból. Még nehezebb feladat hárul ránk, de győzni akarunk, ezzel a mentalitással kezdjük a rájátszást” – nyilatkozta Hanga az MTI-nek, hozzátéve, hogy büszke a csapatára, s külön izgalommal tölti el, hogy a spanyol rájátszásban korábban még soha nem tudott a második körben szerepelni, most viszont megvan az esélye erre.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top