Keresés
Close this search box.
rb leipzig v borussia dortmund bundesliga

Folytatódik a Bundesliga idény a Network4 csatornáin

Folytatódnak a Bundesliga küzdelmei a Network4 csatornáin. A másfél hónapos téli szünetet követően a 16. fordulót az RB Leipzig – Bayern München összecsapás nyitja. Az ARENA4 stábja a mérkőzés alatt a helyszínről jelentkezik majd be.

A mindig izgalmas rangadót még kiélezettebbé teszi, hogy a 28 pontos Lipcse a harmadik helyen várja a tabella élén 34 ponttal álló Münchent. Az ARENA4 stábja (Monoki Lehel és Sebők Vilmos) a mérkőzés alatt a helyszínről, a lipcsei Red Bull Arenából jelentkezik majd be, így a nézők nem maradnak le a meccs egyetlen mozzanatáról sem. Az ARENA4 természetesen megszólítja a főszereplőket is, a magyar válogatott két lipcsei sztárja, Szoboszlai Dominik és Wili Orbán is mikrofon mögé ül néhány kérdés erejéig.

A felvezető műsor, a NyitóBuLi pénteken 19:30-kor kezdődik az ARENA4-en – bőven lesz miről beszélni a hosszúra nyúlt pihenőt követően -, magát a rangadót pedig 20:30-tól közvetíti az ARENA4 és a NET4+.

Szombaton is folytatódik a német fociünnep, az ARENA4 műsorán a Wolfsburg Freiburg, valamint a Köln Werder Bremen, vasárnap pedig a Dortmund Augsburg és a MönchengladbachLeverkusen mérkőzéseket láthatják a szurkolók. A NET4+ streamingszolgáltatón a fordulóból hét összecsapás látható élőben, naprakész statisztikákkal. A Network4 csoport közösségi oldalain plusz interjúk, életképek egészítik ki a közvetítésdömpinget egész hétvégén.

A hétvége Bundesliga-programja az ARENA4-en és a NET4+-on:

Péntek
19.30 Nyitóbuli (ARENA4 ÉLŐ)
20.30 RB Leipzig-Bayern München (ARENA4, NET4+ ÉLŐ)

Szombat
15.30 Wolfsburg-Freiburg (ARENA4, NET4+ ÉLŐ)
15.30 Eintracht Frankfurt-Schalke (NET4+ ÉLŐ)
15.30 Union Berlin-Hoffenheim (NET4+ ÉLŐ)
18.30 Köln-Werder Bremen (NET4+ ÉLŐ)

Vasárnap
15.30 Dortmund-Augsburg (ARENA4, NET4+ ÉLŐ)
17.30 Mönchengladbach-Leverkusen (ARENA4, NET4+ ÉLŐ)

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top