Fotó: Facebook (Katinka Hosszu)

Sikert aratott a Posta Biztosító olimpiai kampánya

Fotó: Facebook (Katinka Hosszu)

Közel 17 millió forint kedvezményt kaptak a Posta Biztosító ügyfelei a magyar olimpiai érmeknek köszönhetően.

A Posta Biztosító mint a Magyar Olimpiai Csapat arany fokozatú támogatója és egyben biztosítója, 2016. augusztus 5. és 2016. augusztus 21. között „A biztonság aranyat ér” elnevezéssel egy, a Magyar Olimpiai Csapat éremszerzéseihez kapcsolódó promóciós kampányt indított. A hazai sportolók kiváló teljesítményének köszönhetően – összesen 15 érmet szereztek az idei olimpián – a Posta Biztosító közel 9 ezer ügyfele közel 17 millió forint kedvezményt érvényesíthetett utasbiztosítás-kötéseik alkalmával.

A kedvezmény lényege az volt, hogy amennyiben a Magyar Olimpiai Csapat valamely tagja érmet szerzett a riói olimpián, akkor a versenynapot követő napon a Posta Biztosító éremkedvezményt nyújtott a PostaUtasŐr utasbiztosítás díjából. Aranyérem esetén 20, ezüstérem esetén 15, bronzérem esetén pedig 10 százalék volt a kedvezmény mértéke. Amennyiben egy versenynapon több magyar érem is volt, akkor a következő napon a legszebben csillogó érem szerint járó kedvezményt érvényesíthették az ügyfelek a Postákon vagy a www.postabiztosito.hu oldalon. A napi kedvezményekről az ügyfelek a rádióból, közösségi médiából, valamint online csatornákon értesülhettek.

A magyar csapat tagjai összesen 8 arany-, 3 ezüst– és 4 bronzérmet nyertek, így összesen 10 napon közel 17 millió forint kedvezményt tudtak érvényesíteni az ügyfelek.

„A Posta Biztosító ezúton is gratulál a Magyar Olimpiai Csapat tagjainak a kiváló teljesítményhez, és büszke, arra hogy részese lehetett az olimpiai sikereknek” – mondta el Mester Péter, a Posta Biztosító marketingvezetője.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top