Keresés
Close this search box.
Fotó: Facebook (BKK - Budapesti Közlekedési Központ)

Módosul a 15-ös busz vonala a 2017-es vizes vb miatt

Fotó: Facebook (BKK - Budapesti Közlekedési Központ)

Budapestiek figyelem: hétfőtől módosított útvonalon közlekedik a 15-ös busz a Népfürdő utca és a Vizafogó utca felújítása miatt. A BKK tájékoztatása szerint a jövő évi budapesti vizes világbajnoksághoz kapcsolódó munkák miatt a busz terelése várhatóan jövő áprilisig tart.

Hétfőtől a Cserhalom utcát és a Népfürdő utca Árpád hídtól északra eső felét elkerülve, módosított útvonalon közlekedik a 15-ös busz a Népfürdő utca Vizafogó utca és Dagály utca, valamint a Vizafogó utca Népfürdő utca és Váci út közötti szakaszának felújítási munkái miatt – olvasható a közleményben.

Mint írták, a busz a Boráros tér felé a Váci út-Forgách utca-Lomb utca-Frangepán utca-Dagály utca-Népfürdő utca útvonalon, a Gyöngyösi utca felé pedig a Népfürdő utca-Dagály utca-Váci út útvonalon halad várhatóan jövő áprilisig.

A 2017-es világbajnokságnak – amelyen úszás, műugrás, műúszás, vízilabda, valamint Balatonfüreden nyíltvízi úszás szerepel a programban – eredetileg Guadalajara adott volna otthont, ám a mexikói város pénzügyi okok miatt tavaly februárban visszalépett. A nemzetközi szövetség (FINA) tavaly március 11-én közölte, hogy Budapestnek adja a rendezés jogát.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top