Keresés
Close this search box.

Alakbarát a Naturaqua új, ízesített ásványvize

blank

Idén is egy különlegességgel bővülnek a boltok polcai, ugyanis a Naturaqua Emotion idén nyáron új ízzel jelentkezik!

Már tényleg csak párat kell aludnunk, és itt a nyár. Miután repetát kaptunk a télből, végre boldogan tapasztalhatjuk, hogy a hőmérő higanyszála is lassan, de biztosan kúszik fölfelé. Ahogy a vastag, sötét ruhákat is felváltották a lazább, vékonyabb darabok, úgy az ízek tekintetében is nyáriasabb, könnyedebb idők érkeznek. A Naturaqua Emotion a kánikula hónapjait új, mandarin-őszibarackos ízével édesíti meg. A könnyű, természetes ásványvízből készült, kalóriaszegény frissítő magában fogyasztva és limonádékhoz, nyári koktélokhoz felhasználva is gyorsan a kedvencünkké válik mediterrán ízvilágával.

Új palackszín, új logó, modern címke, és az étrendbe jobban illeszkedő, kalóriaszegény receptúra. Tavaly már jelentős változásokon ment át a Naturaqua Emotion, melynek csúcspontja a 2016-os nyár slágeríze, a lime-menta volt. Idén a melegebb hónapok a kényeztető frissítésről szólnak majd, májustól kapható ugyanis a márka legújabb ízesítésű terméke, a mandarin-őszibarack, mely izgalmas ízvilágot hoz a fogyasztóknak, mégis megőrzi a forróságban legjobban vágyott üde citrusos vonalat.

A mandarin-őszibarack ízű üdítővel még izgalmasabbá bővül a Naturaqua Emotion termékcsaládja, a termék mindeközben a korábbiakhoz képest alacsonyabb kalóriatartalmú: 100 mililiter csupán 15 kilokalóriát tartalmaz. Az innivaló alapja a márkától megszokott módon továbbra is a természetes hazai ásványvíz, melyet Zalaszentgróton palackoznak. A mandarin-őszibarack ízű üdítő magában fogyasztva, lehűtve is ideális társa májustól a nyári mindennapoknak, de karakteres ízének köszönhetően koktélok és limonádék alapjául is tökéletesen szolgál.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top