Keresés
Close this search box.

Minden úgy volt jó, ahogy történt

Minden úgy volt jó, ahogy történt 

Halmos Gábor – Simon Nikolett

Turán Motorsport
20. Vredestein Miskolc Rallye
2014.03.28-30

Kedves Niki!

Egy nem hétköznapi versenyen vagy túl pilótáddal Halmos Gáborral.

Vasárnap hat gyorsasági várt rátok, a 20. Vredestein Miskolc Rallyen. Ami kisebb, nagyobb meglepetést hozott számotokra. A célceremónián mi is történt?
– A nevezéseket meglátva, hogy hányan vagyunk a kategóriában úgy gondoltuk, hogy az első hatba be kell férnünk, ezt sikerült is teljesíteni. Mikor felálltunk a céldobogóra meglepődve hallottuk a szpíkertől, hogy kategória 5. helyen értünk célba, közben a rallylive.hu-n más eredményeket láttunk. Végül beigazolódott, hogy kategória 4.helyet szereztük meg.

A harmadik gyorson a Sajómercse – Sáta szakaszon a rallylive.hu szerint Abszolút hetedik időt mentetek. Mesélnél erről a nagyon kimagasló teljesítményről?
– Ez a gyors tetszett a legjobban mindkettőnknek, és talán ezt sikerült a legpontosabban felírnunk. Nem tudom, hogy tudtunk abszolút 7. időt menni, mert a gyors vége fele, az egyik jobbos visszafordítóban be is forogtunk, ahol 10 másodpercet biztosan bent hagytunk.

A Kánó – Ragály szakaszon ti gyorsulni tudtatok a drazsék ellenére. Ezt hogy hoztátok össze?
– Megbeszéltük, hogy azokon a részeken, ahol az előző körben sok volt most megtiszteljük és legurulunk. Az időeredmény bebizonyította, hogy jó döntés volt. Nézők valószínűleg nem örültek neki túlzottan, de az első körben kielégítettük az igényüket, és kalandoztunk előttük.

Mennyire feküdt a BMW-nek és nektek a hétvégi Miskolc Rallye?
– Nekünk alapjáraton nagyon tetszett mindegyik szakasz vonalvezetése, viszont a kánói gyors minősége megizzasztott minket, valamint a rengeteg felhordás is hozott meglepetéseket. Először azt gondoltuk, hogy BMW-nek is tetszik, de a nap végére kifejezte nem tetszését. Most egy egész alapos revízión fog átesni.

Mi az amit, ha lehetne másképp csinálnátok a pilótáddal?
– Murvabeállításokkal vágnánk neki a versenynek. Viccet félretéve, minden úgy volt jó, ahogy történt.

Legközelebb hol találkozhatnak veletek a szurkolók?
– Következő szereplésünk előreláthatólag a következő rally 2-es versenyen, Bükfürdőn lesz.

– Hajósi Miklós –
www.hajoka.hu

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top