Keresés
Close this search box.

Régi új felállásban

blank

Négy hónap kihagyás után újra versenyautóba ül Kondella Péter. Az év eleji Eger Rallyet még egészségesen teljesítette, azóta azonban két térdműtéten is átesett. A műtétek sikeresnek bizonyultak, így már teljes erőbedobással készülhetett a hétvégén megrendezendő Baranya Kupára.

 

SOLID Racing Team – Int. Baranya Kupa 2016. 08. 12-14.

Kondella Péter – Kondella-Fülep Edina, Mitsubishi Lancer Evo. IX

 

Kondella Péter:

Eger rally után két térdműtét húzta keresztül az idei számításainkat, versenynaptárunkat. Ezért volt idő az elmúlt négy hónapban átgondolni a felépülésem utáni időszakot. Ennek eredménye, hogy a Baranya kupán első navigátorommal, a feleségemmel fogok indulni. 4 éve versenyeztünk együtt, akkor sikerült bajnoki címet szereznünk. Most viszont az egyik álmát valósítom meg, mert egy Evo IX-esben szeretett volna egyszer navigálni. Az Ő tiszteletére megváltozott az autó megjelenése, került rá egy kis csajos szín is… Az elmúlt években is indultam a Baranya Kupán, nagy kedvenc ez a futam, ezért minden évben szerepel a terveink között. A versenykiírás és az olvasott információk alapján jó futam várható.

Kondella-Fülep Edina:

Négy éve, amikor még a Hondában navigáltam Petinek, már akkor izgatta a fantáziámat, hogy milyen lehet egy EVOban navigálni. Mivel akkor a fiunk megszületése miatt abba kellett hagynom a versenyzést, ezért úgy éreztem, hogy ez csak egy álom marad. De az élet úgy hozta, hogy a csapat tavaly és idén is egy EVO IX-es versenyautóval képviseli magát az ORB-ben. Így ebben az évben Lehetőségem nyílt arra, hogy az álmom valóra váljon és Peti mellé be tudjak ülni ezen a versenyen újra navigálni. Nagy várakozással állok a verseny előtt, hiszen négy éve nem versenyeztem és ilyen autóban csak tesztek alkalmával ültem. A verseny jellege, a kilenc gyorsasági szakasz és azok minősége valamint a versenyautó, azaz minden körülmény új lesz számomra, így megpróbálok maximálisan helyt állni, úgy, hogy eközben élvezni is tudjam azt, hogy egy ilyen komoly versenyautóban ülhetek.

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: AVANZO-TRADE Kft. – The Body Shop; Ecoffice Technology Kft. – Sigillanda, PaperCut; EGROKORR Festékipari Zrt.; ExcelIT Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.; Evolution Consulting Képzési és Tanácsadó Kft.; FPO Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. – Ozone, Gaming Gear; GLOBAL-UNION Irodatechnikai Kft.; KYOCERA – The new value frontier; Innovitas Közhasznú Nonprofit Kft.; Laurus- Consulting Szolgáltató Kft. – CORTESIA GROUP; Rowa Chemical Kft. – BLACKFAST; RAIKER – www.raiker.hu ; Gigabit Kft – Next Generation Group; Hetényi Pincészet; Mastersoft Technologies Kft.; Nagy Béla e.v. – liftszerviz; Dokutech Center Kft.; Fest Group Kft.; Ital Logisztika Kft.; EuTrust Szerviz Kft.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top