Keresés
Close this search box.
Fotó: Facebook (Szolnoki Vízilabda Sport Club)

A BL-győztes Szolnok mellé áll a MOL

Fotó: Facebook (Szolnoki Vízilabda Sport Club)

A Bajnokok Ligájagyőztes Szolnok férfi vízilabdacsapatának az új szezontól kezdve a MOL lesz a főtámogatója.

„A legnagyobb állt a legjobb mellé, amikor aláírtuk a megállapodásunkat a Szolnoki Vízilabda SC-vel, amelynek így a MOL-csoport lett a kiemelt főtámogatója” – kommentálta a szerződéskötést Szollár Domonkos, a MOLcsoport kommunikációs igazgatója, hozzátéve, hogy az olajipari cég számára rendkívül fontosak a csapatsportok, a vízilabda ráadásul egy évtizedek óta íródó magyar sikertörténet, a vállalat pedig szeretné, ha ez klubszinten is új fejezetekkel bővülne.

A szolnoki csapat május végén aratta fennállása legnagyobb diadalát, amikor a BL Duna Arénában rendezett hatos döntőjét megnyerte, az aranycsatában a Jug Dubrovnikot 10-5-re legyőzve.

A MOLcsoport éppen az idei hazai rendezésű világbajnokság előtt lett a magyar férfi– és női vízilabda-válogatott prémium támogatója. A Szolnoki Vízilabda SC ezzel a megállapodással bekerült a MOLcsapatba, melynek olyan sikeres klubok is tagjai, mint – péntek óta – a Szolnoki Olaj KK, vagy éppen a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata és a Videoton FC labdarúgócsapata.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top