Keresés
Close this search box.
Twitter: @LewisHamilton

„Hamilton celebeskedése jót tesz az F1-nek”

Twitter: @LewisHamilton

Damon Hill kétszeres világbajnok Forma-1-es versenyző szerint nem szabadna kritizálni ifjú honfitársát, a brit Lewis Hamiltont életvitele miatt.

Sokan rossz szemmel nézik a 31 éves világbajnok pályán kívül életét. Hamilton roppant aktív a közösségi médiában, és gyakran a Kardashian testvéreket is megszégyenítve ontja magából a posztokat. Egykori csapatfőnöke és korábbi mentora, a McLaren csapatfőnöke, Ron Dennis is aggodalmának és egyet nem értésének adott hangot. Hill szerint azonban a dolog túl van lihegve, és véleménye szerint a háromszoros vb-győztes önmarketingje csak jót tehet a sportnak.

„Sok ember azt mondja, hogy nem érdekli őket az, hogy mit hordasz, mit vettél vagy éppen melyik partyra voltál hivatalos. A helyzet azonban az, hogy a nagy többséget igenis érdekli.”

„Van egy nagyszerű versenyző, aki hozza a tőle elvárt eredményeket, élvezi az életet és a munkája gyümölcsét. Aki pedig esetleg nem ismeri és megkérdezi, hogy te mégis ki a fene vagy, akkor válaszolhat a következőképpen: ‘az F1-ben versenyzek, nézz meg!’ Ez jó a sportnak.” – osztotta meg véleményét az 55 éves legenda, Damon Hill.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top